Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolynas, Kauno Sporto Veteranų Klubas,
Ąžuolynas, Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras,
Ąžuoliukas, Visagino Vaikų Lopšelis - Darželis,
Ąžuoliukas, Vilkaviškio r. Kybartų Darželis - Mokykla,
Ąžuoliukas, Vaikų ir Jaunimo Klubas,
Verknės g., Birštono m., Birštono sav.,
Vilniaus g., Birštono m., Birštono sav.,
Vytauto g., Birštono m., Birštono sav.,
Žvėrinčiaus g., Birštono m., Birštono sav.,
Birštono g., Birštono vs., Birštono sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 500 g pievagrybių 4 dideli raudoni svogūnai saliero stiebas 500 g kiaulienos 3 šaukštai grietinės druska bazilikas mairūnas juodieji pipirai žalios
petražolės
Gaminimas: Troškiniams aš naudojau namuose konservuotą mėsą. Imant žalią, ją reikėtų apkepti keptuvėje su pipirais, lapeliais, druska bei svogūnais. Po to supilti smulintus pievagrybius ir patroškinti viską kartu. Masę iš keptuvės suversti į puodą. Į jį dar sudėti
smulkintas bulves ir petražoles, salierą, įberti po trupučiuką visų prieskonių, sudėti grietinę, įpilti tiek vandens, kad troškinys būtų apsemtas ir virti apie 20 min.
|
|
|
|
|