Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pilalės g., Rūdaičių k., Kretingos r. sav.,
Sodų g., Rūdaičių k., Kretingos r. sav.,
Žiedo g., Rūdaičių k., Kretingos r. sav.,
Kurto Skroblio g., Senosios Įpilties k., Kretingos r. sav.,
Miško g., Senosios Įpilties k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500-600 g kiaulienos faršo 1 kiaušinis 1 šaukštas džiūvėsėlių Įdarui: 300 g pievagrybių 1 svogūnas 200 ml grietinės 1 kiaušinis Druskos ir kitų prieskonių - pagal skonį 200
g fermentinio sūrio
Gaminimas: Faršą sumaišykite su kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Kepimo skardą patepkite aliejumi. Kepimo skardą išklokite faršu, kaip tiestumėte sluoksniuotą tešlą. Faršas turi padengti ir dugną, ir šonus skardos. Susmulkinkite grybus, svogūną, sutarkuotą
sūrį įmaišykite į kiaušinio, grietinės ir prieskonių masę. Įdarą supilkite ant mėsos. Kepkite apie 1 valandą 190-200° C orkaitėje.
|
|
|
|
|