Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g jautienos 6 įvairių rūšių dešrelės 150 g morkų 150 g svogūnų 200 g sūdytų arba marinuoti agurkų 5 šaukštai pomidorų pastos Juodųjų pipirų (pagal skonį) 3-4 lauro
lapai Augalinio aliejaus (truputį) 1 sauja žalumynų 4-5 alyvuogės
Gaminimas: Į puodą įpilkite 1,5-2 litrus vandens. Kai vanduo užvirs įdėkite jautienos gabalą ir virkite apie 1,5 valandos. Po to mėsą išimkite ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūną,
morkas sutarkuokite, agurkėlius supjaustykite kubeliais. Dešrelės irgi supjaustykite nedideliais griežinėliais. Dešreles ir jautienos kubelius kelias minutes pakepinkite keptuvėje ant aliejaus. Pakepinkite atskiroje keptuvėje svogūnus ir morkas 3-4 min. Į puodą sudėkite kepintus svogūnus,
morkas, agurkus, supilkite sultinį ir sudėkite kepintą mėsą. Viską pagardinkite prieskoniais, pomidorų padažu ir virkite 10-15 minučių. Į sriubą įmaišykite griežinėliais supjaustytų alyvuogių ir žalumynų.
|
|
|
|
|