Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mažoji g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Merkinės g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Miciūnų g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Mildos g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Miškų g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 2,5 a. š. sausų mielių 1 stiklinė šilto vandens 3 stiklinės miltų 85 g ištirpinto sviesto 3 v. š. cukraus 1 a. š. druskos 0,25 stiklinės šilto pieno 0,5 stiklinės
tirpios bulvių košės dribsnių Įdarui: 0,25 stiklinės cukraus 1,5 a. š. cinamono 2 a. š. miltų 2 v. š. tirpinto sviesto Glajui: 1,25 stiklinės cukraus pudros 1 a. š. vanilės ekstrakto 4–5 v. š. grietinėlės
Gaminimas: Mieles ir šaukštelį
cukraus suberti į šiltą vandenį, išmaišyti ir palikti 5 minutes, kad pradėtų putoti. Miltus persijoti. Į persijotus miltus suberti cukrų, druską, tirpios bulvių košės dribsnius, supilti tirpintą sviestą, šiltą pieną ir vandenį su mielėmis. Viską išmaišyti mediniu šaukštu arba elektriniu
mikseriu ir užminkyti tešlą. Minkyti 5 – 7 minutes, kol tešla taps elastinga ir minkšta. Suformuoti rutulį, dėti į aliejumi išteptą dubenį, uždengti virtuvinu rankšluostėliu ir palikti 2 valandoms šiltai, kad pakiltų. Kol tešla kyla, pasiruošti įdarą: sumaišyti cukrų, cinamoną ir
miltus. Sviestu ištepti dviejų apvalių kepimo formų vidų (dugną ir šonus). Pakilusią tešlą iškočioti ant silikonine arba maistine plėvele ištiesto paviršiaus į maždaug 30 cm x 40 cm lakštą. Iškočiotos tešlos paviršių ištepti tirpintu sviestu, ant jo tolygiai paskirstyti įdarą ir susukti
į vyniotinį, pradedant nuo ilgojo krašto. Vyniotinį pjaustyti į 12 vienodo dydžio bandelių, jas išdėlioti į paruoštas kepimo formas, tarp bandelių paliekant nemažus tarpus. Uždengti virtuviniu rankšluostėliu ir palikti 1,5 – 2 valandoms šiltai, kad pakiltų. Orkaitę įkaitinti iki
190oC (375oF). Iškilusias bandeles kepti maždaug 20 minučių, kol viršus gražiai paruduos. Kol bandelės kepa, paruošti glajų: sumaišyti cukraus pudrą, vanilę truputį grietinėlės. Glajus turi būti gana tirštas, bet ne sausas ir lengvai tepamas. Jeigu per sausas, dėti dar 1–2 šaukštus
gritinėlės. Jei glajus išejo per skystas, įdėti daugiau cukraus pudros. Iškeptas bandeles traukti iš orkaitės. Neišėmus iš kepimo formos, dar karštų bandelių viršų aptepti cukraus glajumi. Bandelės skaniausios šiltos. Skanaus.
|
|
|
|
|