Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 43-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 44-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 45-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 46-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 47-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 500g. miltų; 30g. mielių; 2 kiaušiniai; ~ 1 stiklinė vandens.
Įdarui : 600g. faršo; 1 šaukšto grybų buljono; 1 kiaušinio; svogūno; prieskonių, druskos,
pipirų.
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų padarykite mielinę tešlą ir palikite šiltai 30 min. Buljoną ištirpinkite 4 šaukštuose šilto virinto vandens ir įpilkite į faršą. Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių, druskos, pipirų ir viską išmaišykite. Iš tešlos iškočiokit 1 cm. storio
lakštą. Išpjaukit norimo dydžio apskritimą, į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 min. kad dar pakiltų. Kepkite įkaitintame aliejuje. SKANAUS
|
|
|
|
|