Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
V. Matulionio g., Aleksandrijos k., Šiaulių r. sav.,
Amalės g., Amalių k., Šiaulių r. sav.,
Miško g., Amalių k., Šiaulių r. sav.,
Plento g., Amalių k., Šiaulių r. sav.,
Žalioji g., Amalių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 25 g mielių 100 g pieno 3 kiaušiniai (1 tešlai, 1 įdarui, 1 papuošimui) 1 stiklinė grietinės 0,5 kg miltų cukraus druskos Įdarui: 800 g šaldytų jūros lydekų 2 riekelės
batono 2 virtos morkos krapų žuvies prieskonių 1 pakeptas svogūnas truputis sezamo sėklų papuošimui
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą. Žuvį, morkas, išmirkytą batoną sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį, įberiame krapus, žuvies
prieskonius, sudedame svogūną arba svogūnų miltelius ir gerai išmaišome. Tešlą padaliname į dvi dalis. Vieną dalį iškočiojame ir įtiesiame į miltais pabarstytą skardą. Ant tešlos, palikdami tarpus sudedame žuvies kotletukus. Antrąjį tešlos lakštą iškočiojame šiek tiek didesnį, kad
įdėjus į skardą jis nebūtų išsitempęs. Lakštą uždedame ant viršaus ir tešlai skirtu ratuku įspaudžiame pyragėlių linijas. Pyragėlius patepame išplaktu kiaušiniu, pabarstome sezamo sėklomis ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 50 min. Patiekiame karštus su majonezo ir kečupo
padažais.
|
|
|
|
|