Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
25 g mielių
100 g pieno
3 kiaušiniai (1 tešlai, 1 įdarui, 1 papuošimui)
1 stiklinė grietinės
0,5 kg miltų
cukraus
druskos
Įdarui:
800 g šaldytų jūros lydekų
2 riekelės batono
2 virtos morkos
krapų
žuvies prieskonių
1 pakeptas svogūnas
truputis sezamo sėklų papuošimui


Gaminimas:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą.
Žuvį, morkas, išmirkytą batoną sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį, įberiame krapus, žuvies prieskonius, sudedame svogūną arba svogūnų miltelius ir gerai išmaišome.
Tešlą padaliname į dvi dalis.
Vieną dalį iškočiojame ir įtiesiame į miltais pabarstytą skardą.
Ant tešlos, palikdami tarpus sudedame žuvies kotletukus.
Antrąjį tešlos lakštą iškočiojame šiek tiek didesnį, kad įdėjus į skardą jis nebūtų išsitempęs.
Lakštą uždedame ant viršaus ir tešlai skirtu ratuku įspaudžiame pyragėlių linijas.
Pyragėlius patepame išplaktu kiaušiniu, pabarstome sezamo sėklomis ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 50 min.
Patiekiame karštus su majonezo ir kečupo padažais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai