Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai reikės:
50g. presuotų mielių;
1 stiklinės pieno;
100g. margarino;
kiaušinio;
500g. miltų;
3 v. š. cukraus.
Įdarui:
500g. varškės;
kiaušinio;
0,5 stiklinės cukraus;
30 g. vanilinio cukraus;
uogienės.
Kiaušinio aptepimui.


Gaminimas:
Mieles išsukti su cukrumi, pašildytu pienu ir trupučiu miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Ant tešlos viršaus pasijoti truputį miltų ir palikti, kad pakiltų. Tada margariną gerai išsukti su kiaušiniu ir įmaišyti į jau pakilusią mielių masę. Maišant subeti visus miltus. Gerai išminkyti. Nuo visos tešlos atskirti 1/4 dalį papuošti. Skarda pabarstyti miltais arba iškloto kepimo popierium. Likusią tešlą iškočioti ir iškloti ja skardą.
Paruošti įdarą. Varškę pertrinti per sietelį arba permalti, subeti cukrų, vanilinį cukrų, supilti išplaktą kiaušinį ir gerai išmaišyti. Įdarą dėti ant tešlos. Iš papuošti skirtos tešlos tarp rankų iškočioti tris virveles, supinti iš jų kasą ir apdėti ja tešlos kraštą. Pyragą aptepti išplaktu kiaušiniu, o į varškę pridėti uogienės. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaiteje apie 1 val. SKANAUS.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai