Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltinėlio 10-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 11-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 12-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 13-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 14-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 75 ml cukraus 1 kiaušinio trynio 250 ml kvietinių miltų 100 g sviesto 1 valg.š. Santa Maria imbiero, malto 50 g migdolų pudros ~ 25 mažų kepimo formelių (skardinių arba
popierinių) Punšo kremui: 200 ml 35% riebumo grietinėlės 2 valg.š. punšo (vaisių arba uogų likerio, pagal skonį) Papuošimui: Bruknių
Gaminimas: Sviestą sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus. Viską gerai
išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve 1 valandą. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais skardines kepimo formeles arba naudokite popierines. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles, kepkite orkaitėje ~8 minutes. Išėmę
krepšelius, palikite atvėsti. Į migdolinių krepšelių įdėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis. Gavosi ~ 25 vienetai.
|
|
|
|
|