Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Smiltinės g., Alkiškių k., Akmenės r. sav.,
Žvyrelės g., Dabikinės k., Akmenės r. sav.,
Aušros g., Daubiškių k., Akmenės r. sav.,
Beržų g., Daubiškių k., Akmenės r. sav.,
Gėlių g., Daubiškių k., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 75 ml cukraus 1 kiaušinio trynio 250 ml kvietinių miltų 100 g sviesto 1 valg.š. Santa Maria imbiero, malto 50 g migdolų pudros ~ 25 mažų kepimo formelių (skardinių arba
popierinių) Punšo kremui: 200 ml 35% riebumo grietinėlės 2 valg.š. punšo (vaisių arba uogų likerio, pagal skonį) Papuošimui: Bruknių
Gaminimas: Sviestą sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus. Viską gerai
išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve 1 valandą. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais skardines kepimo formeles arba naudokite popierines. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles, kepkite orkaitėje ~8 minutes. Išėmę
krepšelius, palikite atvėsti. Į migdolinių krepšelių įdėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis. Gavosi ~ 25 vienetai.
|
|
|
|
|