Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pries kokio kardinolo gvardija, kovojo Diuma "Trys muskietininkai",
Procesas, priesingas garavimui,
Programavimo kalba, sala, cigaretes, motociklas,
Protingasis zmogus,
Prusijoje isleido pirmaja lietuviu kalbos gramatika (1653) ,
Kaštonų g., Viešintėlių k., Anykščių r. sav.,
Laičių g., Viešintėlių k., Anykščių r. sav.,
Sodo g., Viešintėlių k., Anykščių r. sav.,
Šaltinio g., Viešintėlių k., Anykščių r. sav.,
Žliobiškio g., Viešintėlių k., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinės kefyro 1 kiaušinio Miltų 2 žiupsnelių druskos 500 g kiualienos - jautienos faršo 2 svogūnų Druskos, pipirų
Gaminimas: Sumaišyti kefyrą,
kiaušinį bei druską. Po truputį berti miltus, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).
Įdarui. Į faršą sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.
Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį
pridėti faršo. Gerai sulipdyti.
Kepti keptuvėje, dideliame kiekyje aliejaus (iš abiejų pusių), kol paruduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.
|
|
|
|
|