Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4-5 bulvės
2-3 karšto rūkymo žuvys
1-2 marinuoti ar rauginti agurkėliai
2 svogūnai arba kuokštelis svogūnų laiškų
50 g žirnelių
100 g majonezo
salotų lapų
petražolių ar krapų
druskos


Gaminimas:
Daržoves supjaustyti kubeliais, suberti konservuotus ar apvirtus šaldytus žirnelius, susmulkintą žuvį be kaulų.
Mišrainę pasūdyti, pagardinti majonezu, gerai išmaišyti ir pabarstyti žalumynais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
pusė karšto rūkymo jūrų lydekos
pusė šviežio ilgavaisio agurko
2-3 šaukštai konservuotų kukurūzų
4 šaukštai virtų ryžių
ketvirtis mažo svogūno
1 šaukštas majonezo
druskos


Gaminimas:
Į indą sudedame atskirtą nuo ašakų ir pasmulkintą žuvį, virtus ryžius, nuluptus ir smulkiai supjaustytus agurką bei svogūną, kukurūzus, beriam druskos, išmaišom viską su nedideliu kiekiu majonezo.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai