Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pievų g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Piliakalnio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Pilies g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Puntuko g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Pušyno g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g moliūgo 220 g varškės 1 stiklinė ryžių 2 saujelės džiovintų vaisių 2 šaukštai cukraus 1 kiaušinis 3 kiaušinių baltymai džiūvėsėlių
skardai
Gaminimas: Moliūgą nulupti ir sutarkuoti su smulkia burokine tarka. Ryžius išvirti, kad būtų košytės tipo.Viską sudėti į gilų dubenį: sudėti džiovintus vaisius, kiaušinio trynį, varškę, suberti cukrų. Kiaušinių baltymus išplakti iki purumo ir įmaišyti į masę. Skardą
pabarstyti su džiūvėsėliais ir supilti masę. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti 30 minučių, kol gražiai parus. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių
patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|