Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g moliūgo
220 g varškės
1 stiklinė ryžių
2 saujelės džiovintų vaisių
2 šaukštai cukraus
1 kiaušinis
3 kiaušinių baltymai
džiūvėsėlių skardai


Gaminimas:
Moliūgą nulupti ir sutarkuoti su smulkia burokine tarka. Ryžius išvirti, kad būtų košytės tipo.Viską sudėti į gilų dubenį: sudėti džiovintus vaisius, kiaušinio trynį, varškę, suberti cukrų. Kiaušinių baltymus išplakti iki purumo ir įmaišyti į masę. Skardą pabarstyti su džiūvėsėliais ir supilti masę. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti 30 minučių, kol gražiai parus.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai