Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:

Nedidelio moliūgo
20 plonų juostelių šaltai rūkyto kumpio
100 g parmezano sūrio
100 g saulėgrąžų
rukolos salotų
nedidelės džiovintos čili paprikos (susmulkintos)
alyvuogių aliejaus
juodųjų pipirų
druskos
3 skiltelių česnako

Padažui:

5-6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2-3 šaukštai vyno acto,
kalendros (arba baziliko)

Gaminimas:

Česnaką susmulkinti, saulėgrąžas arba moliūgo sėklas pakepinti aliejuje. Moliūgą supjaustyti nedideliais gabalėliais ir apvolioti druskos, pipirų ir kalendros  bei aliejaus mišinyje. Paskui apibarstyti česnakais ir kepti orkaitėje 20-25 minučių.
Padažui skirtas kalendros sėklas sutrinti, įberti druskos, pipirų ir sumaišyti su aliejumi bei vyno actu.
Parmezano sūrį sutarkuoti arba supjaustyti  plonais gabalėliais. Į lėkštes dėti rukolos salotų, užpilti padažo, tada - kumpį, sūrį, saulėgrąžas, moliūgo gabaliukus ( ne karštus, nes rukolos salotos nebus traškios!) ir vėl užpilti padažo. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai