Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
750 g moliūgų,
1 stiklinė pieno,
1,5 stiklinės miltų,
3 kiaušiniai,
3 šaukštai cukraus,
30 g mielių,
druska.


Gaminimas:
Moliūgus nulupame, smulkiai supjaustome ir verdame piene, kol pasidarys vientisa masė (nuolat maišome).
Masę atšaldome, suberiame miltus, mieles, ištrintas su cukrumi, sudedame kiaušinių trynius, žiupsnelį druskos ir viską išmaišome.
Po to sudedame išplaktus baltymus ir atsargiai sumaišome. Kepame įkaitintuose riebaluose.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g miltų
400 g moliūgų
60 g cukraus
1 žiupsnelis druskos
Aliejaus (kepimui)
Džemas ar uogienė - pagal skonį


Gaminimas:
Supjaustutus moliūgus virti garuose, kol suminkštės. Moliūgus sutrinti blenderiu. Įdėti į masę druską, cukrų, miltus. Viską gerai išmaišyti. Blynelius kepti įkaitintame aliejuje. Patiekti su mėgstamu džemu ar uogiene. Skanūs ir karšti ir šalti. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g moliūgų (nuluptų)
2 kiaušiniai
50 g cukraus
200 ml jogurto, natūralaus
100 g džiovintų uogų (turėjau vyšnių, spanguolių, agrastų)
1 šaukštelis kepimo miltelių
200-250 g miltų
Augalinio aliejaus


Gaminimas:
Sutarkuojame moliūgo minkštimą.
Išplakame kiaušinius su cukrumi.
Įmaišome į kiaušinių plakinį jogurtą.
Taip pat pridedame moliūgo ir uogų.
Galiausiai įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Kepame keptuvėje (įkaitinę aliejų), kol visos pusės gražiai pagelsta (5-7 minutes).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai