Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pluostinis augalas,
Aviu veisle, kitaip romnimarsai,
Iki sukepimo degtos plytos keliams gristi,
Fibrilinis baltymas, kurio yra stuburiniu gyvunu epidermio raginiame sluoksnyje, plaukuose, vilnose, plunksnose, zvynuose, naguose, raguose, kanopose,
Piktosios nakties deives, Niktes vaikai, mirties personifikacija,
Kelmiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Noragiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Norberto Vėliaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nugalėtojų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Numėjos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1/8 l baltojo vyno 1 šaukštelis citrinos sulčių druskos 450 g šaldytų išlukštentų moliuskų 1 svogūnas 2 šaukšteliai sviesto
Gaminimas: Į 1/8 l vandens supilti baltąjį
vyną, citrinos sultis, suberti druską ir užvirti. Sudėti moliuskus ir virti uždengus 2 minutes. Nukelti nuo ugnies. Po 10 minučių moliuskus išgriebti ir supjaustyti gabaliukais. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir kepti su sviestu, kol suminkštės. Suberti moliuskus ir kepti, kol viskas
gražiai pagels. Dažnai maišyti. Padažu užpiltą valgį į stalą tiekti specialiuose indeliuose.
|
|
|
|
|