Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1/8 l baltojo vyno
1 šaukštelis citrinos sulčių
druskos
450 g šaldytų išlukštentų moliuskų
1 svogūnas
2 šaukšteliai sviesto


Gaminimas:
Į 1/8 l vandens supilti baltąjį vyną, citrinos sultis, suberti druską ir užvirti. Sudėti moliuskus ir virti uždengus 2 minutes. Nukelti nuo ugnies. Po 10 minučių moliuskus išgriebti ir supjaustyti gabaliukais.
Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais ir kepti su sviestu, kol suminkštės. Suberti moliuskus ir kepti, kol viskas gražiai pagels. Dažnai maišyti. Padažu užpiltą valgį į stalą tiekti specialiuose indeliuose.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai