Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 puodelio sviesto
1 kg grybų, kurių kepurėlių skersmuo nuo 3,5 iki 5 cm
1 puodelis moliuskų skystyje
1 skiltelė česnako, susmulkinta
0,5 puodelio džiūvėsėlių
0,3 puodelio petražolių, supjaustytų
0,75 šaukštelio druskos
0,25 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
citrinos sulčių

Gaminimas:
Nedideliame puode ištirpinkite sviestą.
Nupjaukite ir supjaustykite grybų kotelius. Pamerkite grybų kepurėles į sviestą ir sudėkite apvaliąja puse žemyn ant vielinio padėklo skardoje.
Nusunkite skystį nuo supjaustytų moliuskų (skysčio neišpilkite).
Tirpintame svieste patroškinkite grybų kotelius ir česnaką. Supilkite moliuskų skystį ir troškinkite, kol grybų koteliai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite džiūvėsėlius, petražoles ir pipirus.
Šaukštu sudėkite gautą mišinį į grybų kepurėles. Kepkite ant atviros ugnies (apie 15 cm atstumu nuo ugnies) apie 8 minutes, kol gybai suminkštės, o viršūnėlės truputį paruduos.
Pašlakstykite kiekvieną citrinos sultimis ir patiekite karštus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai