Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g šviežių morkų
1 apelsinas
50 ml grietinės
35 g sviesto
migdolų
25 g klevo sulčių
Druska
Pipirai


Gaminimas:
Pirmiausia svieste apkepiname šviežias morkas. Po to apkepintas morkas sudedame į puodą, įpilame šviežių apelsinų sulčių ir verdame. Kai morkos suminkštėja, įdedame grietinės ir klevo sulčių. Viską gerai išmaišome maišikliu. Patiekiame su grietine ir migdolais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 morkos
1 svogūnas
3 v. š. alyvuogių aliejaus
5 cm imbiero šaknies
1 v. š. maltų kuminų
1 v. š. maltos kalendros
1,5 l vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖS vištienos sultinys
1,5 v. š. tarkuotos apelsino žievelės
1 stiklinė šviežiai spaustų apelsinų sulčių
druska
paprikų milteliai
grietinėlė
 


Gaminimas:
Morkos supjaustyti griežinėliais, svogūnus smulkiai supjaustyti.
Puode įkaitinti aliejų, sudėti svogūną, morkas sutarkuotą imbierą, kuminus, kalendrą ir troškinti virš mažos ugnies apie 3 minutes. Supilti vandenyje išmaišytą knorr sultinį, sudėti apelsinų žieveles ir virti apie 20 minučių, kol morkos suminkštės.
Tuomet supilti apelsinų sultis, paskaninti druska bei paprikų milteliais ir pavirti dar apie 5 min.
Išvirus viską gerai sutrinti.
Patiekti karštą su grietinėle.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai