Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
1,5 sitklinės tarkuotų morkų
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės miltų
0,5 a. š. kepimo miltelių
0,3 stiklinės razinų
1 stiklinė cukraus
3 a. š. cinamono
2 a. š. vanilinio cukras
Gaminimas:
Pirmiausia užpilkite cukrumi tarkuotas morkas ir palaikykite apie 5 val.
Užmerkite su vandeniu 1 val. razinas.
Tuomet maišoma tešla. Įmušami kiaušiniai, pilami su kepimo milteliais sumaišyti miltai, dedamos razinos, cinamonas bei vanilinis cukrus ir viskas gerai išminkoma.
Iš gautos masės formuojami apvalūs sausainiukai, dedami į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepami maždaug 15 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai