Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 šviežių morkų Svogūnas Obuolys litras daržovių nuoviro stiklinė natūralaus jogurto 2 šaukštai sviesto 4 riekelės ruginės duonos keletas lašų „Tabasco”
padažo pagal skonį druskos šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Svogūną ir obuolį nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 3-4 minutes patroškinkite giliame puode įkaitintame svieste. Sudėkite nuplautas, nuskustas, griežinėliais pjaustytas morkas ir maišydama
troškinkite dar 3 minutes. Užpilkite daržovių nuoviru, puodą uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės morkos (apie 15 minučių). Kai sriuba atvės, sutrinkite elektriniu plakikliu arba pertrinkite per sietelį. Padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų. Sukrėskite jogurtą (4 šaukštus palikite),
išmaišykite, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais bei „Tabasco” padažu. Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite sausoje keptuvėje. Sriubą išpilstykite į lėkštes, įdėkite po šaukštą jogurto, ant viršaus užberkite duonos skrebučių.
|
|
|
|
|