Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Padui:
250 ml pieno
2 kiaušiniai
130 g sviesto
700 g kvietinių miltų
30 g mielių
0,5 šaukštelio sodos
Druskos - pagal skonį
Įdarui:
200 g saliami dešros
200  g pomidorų padažo
300 g fermentinio sūrio


Gaminimas:
Pašildome pieną ir sumaišome jį su kiaušiniais, kambario temperatūros sviestu, mielėmis ir druska.
Miltus sumaišome su soda ir supilame į pieną su kitais ingredientais.
Tešlą padedame į didelį indą, uždengiame švariu rankšluostuku ir paliekama 1 valandai, kad pakiltų.
Tešlai pakilus kočiojame apvalius blynus, dedame į miltais pabarstytą kepimo skardą, dedame į orkaitę ir apie 5 min. kepame 200 laipsnių temperatūroje.
Šiek tiek pakepus picos padą išimame jį iš orkaitės, aptepame pomidorų padažu, sudedame sutarkuotą sūrį ir dešrą. Kepame orkaitėje, kol viskas gerai iškeps (~20 min.).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai