Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kiaušinis
200 gr kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 stiklinės pieno
Kiaulienos lašiniai
1 svogūnas
3 skiltelės čensnako
Aliejus
Druska
Prieskoniai
Džiuvėsėliai
1 pomidoras
1 raugintas agurkas
Fermentinis sūris
Pomidorų padažas


Gaminimas:
Įmušame kiaušinį į indą, beriame miltus, kepimo miltelius, užpilame šiltu pienu, pilame 3 šaukštus aliejaus ir gerai išmaišome, išminkome. Smulkiai supjaustytus lašinukus apkepame su smulkinta svogūno galva, apkepus įspaudžiame česnako skilteles ir viską įminkome į tešlą, įdedame baziliko (ar kitų prieskonių).
Kepimo indą išklojame folija, patepame aliejumi, pabarstome džiūvėsėliais ir išklojame tešlą. Pašauname į įkaitintą orkaitę 220 C. Viršų aptepame aliejumi.
Supjaustome pomidorą, raugintą agurkėlį, sutarkuojame sūrį.
Baigiant kepti papločiui, jį ištraukiame, aptepame pomidorų tyre ar padažu, pabarstome šiek tiek sūrio, sudedame agurką, pomidorą ir uždengiame sūriu. Apskrudiname apie 10 minučių įkaitusioje orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai