Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lėvens g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Maironio g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Malūnų g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Muziejaus g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
P. Matulionio g., Kupiškio m., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiaulienos subproduktų: 2 inkstai 1 kasa 1 kg kepenų 1 kg plaučių 200 g riebių lašinių 1 svogūnas pipirai malti lauro
lapai mairūnas druska
Gaminimas: Visus produktus gerai išmirkyti, bei išvirti vandenyje su druska, pipirais ir lapeliais. Lašinius supjaustyti gabaliukais, o likusią mėsą sumalti kartu su svogūnu. Pridėti mairūno, pipirų, lapelių, pagal skonį druskos, gerai išmaišyti.
Sukimšti į skrupulingai išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadyti adata ir pavirti 10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
|
|
|
|
|