Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 70-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 71-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 72-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 73-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 74-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Jaučio kepenys, arba veršio, 800 gramų Sviestas, tirpintas, 2.5 šaukšto Spanguolės, sultys, 0.5 stiklinės Grietinė, plakta, 3 stiklinės Želatina, 1 šaukštas Juodieji pipirai, malti,
truputį Druska, truputį Citrinos, truputį Petražolės, truputį
Gaminimas: Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus sumalamos. Į masę supilama išmirkyta ir spanguolių sultyse ištirpinta želatina, įberiama pipirų, druskos ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta
grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaldytuve. Prieš tiekiant išverčiamas į lėkštę ir puošiamas supjaustytais drebučiais, o jų neturint, citrinos griežinėliais ir žalumynais.
|
|
|
|
|