Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6-7 obuoliai
0,75 l obuolių sulčių
2 pakeliai vanilinio pudingo
200 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
10 g želatinos
400 g plakamosios grietinėlė 35 proc. riebumo
300 g neglaistytų varškės sūrelių
200 g maltų džiūvėsėlių
2 šaukštų sviesto


Gaminimas:
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Pudingą išmaišyti su puse stiklinės sulčių. Likusias sultis užvirinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėti obuolius, dar kartą užvirinti, supilti pudingo tyrę ir trumpai pavirti ant silpnos ugnies. Perpilti į formą ir dėti į šaldytuvą atvėsti. Želatiną išbrinkinti šiltame vandenyje. Pakaitinti, kad išsileistų ir atvėsinti. Grietinėlę išplakti, atsargiai išmaišyti su varškės sūreliais ir želatina. Džiūvesėlius pakepinti svieste ir atvėsinti. Į formą sluoksniais dėti pakepintus džiūvesėlius, obuolius ir varškę. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošti kepintais džiūvėsėlių trupiniais. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai