Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g raugintų kopūstų arba šviežų kopūstų
1 burokėlis
2 morkos
1 svogūnas
5 džiovinti baravykai
1 šaukštas obuolių tyrelės
žalių petražolių
druskos
cukraus

Gaminimas:
Raugintus kopūstus užpilti šaltu vandeniu (1,5 l), o šviežius, supjaustytus - burokų raugu (4 stiklinės).
Tada sudėti nuskustas morkas, nuluptą burokėlį bei nuplautus ir išmirkytus grybus.
30 min. pavirinus suberti žiedeliais supjaustytą svogūną.
Kai kopūstai suminkštės, išimti burokėlį ir morkas, sriubą pagardinti druska, cukrumi ir obuolių tyrele.
Grybus supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje, sumesti į sriubą.
Patiekti su virtomis bulvėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai