Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mažoji Plukių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Medžiotojų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Meldų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mėnulio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mėtų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg veršienos faršo 200 g kiaulienos faršo 0,5 batono 1 stiklinė pieno 2 morkos 2 skiltelės česnakų veršienos prieskoniai malti pipirai druska 2 kiaušiniai kepimo
rankovė
Gaminimas: Batoną sutrupiname gabalais, apipilame pienu, išminkome ir paliekam išbrinkti. Veršienos ir kiaulienos faršus sumaišome, įmušame kiaušinius ir išminkome, sudedame tarkuotas morkas, išbrinkusį batoną, smulkintą česnaką, prieskonius ir viska perminkom, formuojame
apvalainą "zuikį", dedame jį į prakirptą rankovę, susukame, galus užrišame ir dedame į orkaitę 40 - 50 min. Po to nuimame rankovę ir dar zuikutį "paskrudinam" apie 15 min. Kai zuikis visiškai atvėsta, pjaustome ir tiekiam į stalą.
|
|
|
|
|