Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai: 
didelės lydekos
jūros lydekos, saidos, lašišos ar net silkės filė
200 g. lašinukų
2 kiaušinių
1 šaukšto krakmolo
1 šaukšto "Karališkų" miltų
3 šaukštų maistinių kviečių gemalų
2 riekelių batono
50 g pieno
2 šaukštelių druskos
citrininių žuvies prieskonių
"Kotanyi" prancūziškų žalumynų 


Gaminimas:
Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene mirkytu batonu, bei lašiniais. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius. Tuomet pasiruošti kitos žuvies filė.
Paimti pailgus jūros lydekos, saidos, lašišos ar net silkės gabaliukus, patikrinti, ar nėra kaulų, apibarstyti prieskoniais, pavolioti plaktame kiaušinyje, po to miltuose ir trumpai apkepti aliejuje arba svieste, bet neiškepti. į lydekos odą kloti faršo, per vidurį gražiai išdėlioti apkeptą žuvį, ant viršaus vėl faršo.
Užsiūti ir kepti apie 1 val. 200 l. temp. orkaitėje. Papuošti pagal savo išmonę.
Supjausčius iškeptą, ypatingai gražiai atrodo ši lydeka įdaryta lašišos file.
Skanaus!

 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai