Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nedidele dvistiebe jachta su istrizomis buremis; uzpakalinis stiebas daug mazesnis uz priekini,
Viszalis spygliuotis medis Cedrus; savaime auga Himalaju, Atlaso kalnuose, V. Azijoje; is jo medienos gaminami brangus baldai, aliejus,
Spaustuvinio srifto matmuo - atstumas tarp literos virsutines ir apatines briaunos,
Apskrita, kartais pailga, neauksta ledynines kilmes kalva is sluoksniuoto smelio, zvirgzdo arba priesmelio, kuriuos kartais dengia moreninis priemolis,
Ekonomikos valstybinio monopolistinio reguliavimo teorija, gavusi pavadinima pagal jos kurejo anglu ekonomisto Dz. M. Keinso pavarde,
Partizanų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pasagos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pastarnokų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pastogės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pašilės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Padažui: 0,5 stiklinės švelnaus skonio majonezo 0,3 stiklinės grietinės arba nesaldinto jogurto 1 stiklinė kefyro - tik salotų variantui 1 valg. Š. obuolių arba balto 5% acto 1
arb. š. smulkiai supjaustytų arba džiovintų krapų 0,5 arb. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų 1 arb. š. smulkios druskos Salotų ingredientai, pasirinkite mažiausiai 5-6: Salotų lapeliai (bet kokios rūšies) Agurkas Pomidoras Paprika / saldusis
pipiras Ridikėliai Brokoliai Kalafioras Švieži pievagrybiai (žali, nekepti) Morka (tarkuota atba plonai supjaustyta) Svogūnas baltasis/ mėlynasis/poras/žali svogūnų laiškai Čederio sūrio tarkučiai Kukurūzai (švieži, virti arba konservuoti) Pupelės: rudos,
baltos arba margos (turi būti virtos arba konservuotos) Ankštinės pupelės: žalios arba gelsvos, gali būti truputį apvirtos (blanširuotos) Skrebučiai/krutonai Spirgučiai Šviežios petražolės/krapai/kalendra 0,5 arb. š. sausų česnakų miltelių arba 0,5 pertrėkštos česnako
skiltelės 0,5 arb. š. sausų svogūnų krislelių arba 1-2 arb. š. smulkiai supjaustytų laiškinių česnakų
Gaminimas: Maždaug 500 ml talpos indelyje šaukštu gerai išmaišome visus produktus. Aš naudoju indelį su sandariu dangteliu, pradžioje mišinį gerai išmaišau šaukštu, po to
užsandarintą indelį gerai supurtau ir taip išplaku indelio turinį. Prieš pateikiant, mišinį palaikome šaldytuve mažiausiai 1 valandą. Šis padažas/panardas indelyje šaldytuve išlieka šviežias 2 dienas, o jeigu vietoje grietinės naudosite jogurtą, tai padažas galios 3-4 dienas.
|
|
|
|
|