Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laurų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pipirų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šiaurės Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jono Glaubico g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jono Juodišiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinės vandens, 400 g. miltų, 2 a.š kepimo miltelių, 1 a.š druskos, 2 v.š aliejaus. Įdarui: 1 stiklinės konservuotų pomidorų, Kumpio (pagal skonį), tarkuoto
sūrio (pagal skonį), 2 a.š druskos, 2 v.š baziliko.
Gaminimas: Tešla: Į vandenį supilti aliejų, į dubenį sudėti viską, kas sausa: miltus, kepimo miltelius ir druską. Supilti vandenį su aliejumi į dubenį ir gerai maišyti. Kai pradės tirštėti, užberkite miltų ir
minkykite su rankomis. Tešlą iškočioti į apskritimą, tešla turi būti apie 5 mm. Padėkite kepimo popierių į blėtą ir atsargiai padėkite iškočiotą tešlą. Įdaras: Konservuotus pomidorus sudėti į keptuvę įpilti lašelį aliejaus. Sudėkite supjaustytą kumpį ir baziliką su druska. Patroškinti
maišant apie 5 min. Tuo tarpu galima sutarkuoti sūrį. Kai viskas pasitroškins, sudėti viską ant tešlos, gerai paskirstyti. Pabarstyti sūrio ir baziliko. Kepti 200 šilumos orkaitėje, apie 10-15 min. SKANAUS!
|
|
|
|
|