Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
V. Kudirkos g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Vakarų g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Viekšnių g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Vyšnių g., Tirkšlių mstl., Mažeikių r. sav.,
Šaltinėlio 1-oji g., Troškučių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos nugarinės 40 g riebalų 2 šaukštai aliejaus prieskonių prieskoninių daržovių cukraus druskos 1 stiklinė svogūnų padažo
Gaminimas: Mėsą pamušti, įtrinti
druska su prieskoniais, apibarstyti prieskoninėmis daržovėmis ir palaikyti 2-4 val. Visą gabalą arba perpjovus pusiau skersai raumenų sudėti į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepti 20-30 min. palaistant atsiradusiomis sultimis. Kepsnį supjaustyti, sudėti į pašildytą pusdubenį su
riebaluose virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis ar kitomis daržovėmis. Atskirai duodamas svogūnų padažas.
|
|
|
|
|