Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senoves Egipte virsiausias dievas buvo,
Koks miestas pasaulyje seniausias,
Kinu valstyb? s veikejas, veliau tapes klajojanciu isminciumi,
Vedusi prancuzus i kova su anglais, veliau isduota ir sudeginta, kaip ragana,
Vienas didziausi? u pasaulio karvedziu, sukures imperija, nuo Graikijos iki Indijos,
Kriukų g., Pašvitinio mstl., Pakruojo r. sav.,
Petrikonių g., Pašvitinio mstl., Pakruojo r. sav.,
Slėnio g., Pašvitinio mstl., Pakruojo r. sav.,
Stadiono g., Pašvitinio mstl., Pakruojo r. sav.,
Švitinio g., Pašvitinio mstl., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 šaukštelio kmynų 3 šaukštai susmulkintų šviežios kalendros ar špinatų lapų 1 šaukštas ghi arba sviesto 150 ml šilto vandens 200 g išsijotų rupių kvietinių miltų 200 g nuto miltų
(žirnių) 0,5 šaukštelio druskos 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų 1-2 supjaustyti švieži ankštiniai pipirai (Čili pipirai), (Čili pipirai)
Gaminimas: Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, druską, prieskonius ir kalendrą, įtrinkite į mišinį ghi arba sviestą. Maišydami
ir minkydami po truputį pilkite šiltą vandenį, kol susidarys vienalytė ir elastinga tešla. Uždenkite ją drėgnu audeklu ir atidėkite. Po 30 ar daugiau minučių ant vidutinės-silpnos ugnies pastatykite sunkią keptuvę arba tavą. Tešlą padalinkite į 12 dalių. Kiekvieną gabalėlį suvoliokite į rutulėlį
ir iškočiokite. Perlenkite ir vėl iškočiokite, kaip ir gamindami parathas. Kai keptuvė įkais, dėkite į ją besan rotį ir kepkite kiekvieną pusę 2-3 minutes. Jei rotis limpa prie keptuvės, įdėkite truputį ghi ar sviesto. Po to šaukšto apačia abu šonus sutepkite 1/2 arb. š. ghi arba tirpinto
sviesto. Besan rotis iškepęs, kai abi pusės pasidaro rudai auksinės ir nubertos rausvomis dėmelėmis. Šitaip kepkite visus 12 besan ročių. Tešla ruošiama: 15 min. Laikoma: 30 min. Vienas rotis kočiojamas ir kepamas: apie 5 min.
|
|
|
|
|