Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šiaurės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šiaurės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šiaurės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šiaurės Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Želvos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1-2 obuoliai 2 stiklinės kvietinių miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 3 šaukštai sviesto 1 stiklinė pieno 1 žiupsnelis druskos 3 šaukštai cukraus 2 šaukšteliai vinilinio
cukraus
Gaminimas: Persijoti miltus, druską, kepimo miltelius. Įtrinti sviestą, įberti cukraus, įdėti nuluptus ir susmulkintus obuolius, įpilti pieno. Išminkyti tešlą. Jei reikia įdėti dar miltų, kad tešla neliptų prie rankų. Iškočioti 8 mm storio ir formuoti (stikline ar sausainių
formele) 5-6 cm skersmens paplotėlius. Juos dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Paplotėlių viršų patepti pienu ir apibarstyti vaniliniu cukrumi. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę, kepti 20-25 minutes, kol gražiai apskrus. Patiekti su sviestu, uogiene ar medumi. Tinka sausučiai prie arbatos ar
kavos. Skanaus!
|
|
|
|
|