Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salininkų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 dideli antaniniai obuoliai, 2 stiklinės sutrintų sausainių, 4 kiaušiniai, 2 šaukštai cukraus, citrina, 250 g kondensuoto pieno, 3 šaukštai margarino, pusė šaukštelio malto
cinamono.
Gaminimas: Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu. Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus
uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu. Apkepas paruoštas!
|
|
|
|
|