Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 260 g miltų; Šaukšto cukraus; 200 g sviesto; 120 ml pieno; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 4 dideli obuoliai; 100 g sviesto; 4 šaukštų cukraus; 2 šaukšteliai
cinamono.
Gaminimas: Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir druską, sudėkite sviestą. Minkykite elektriniu maišikliu, pamažu įmaišykite pieną. Toliau minkykite rankomis. Miltuotu peiliu suminkykite tešlą į 16 vienodo dydžio gabalėlių. Suformuokite iš tešlos rutuliukus, sudėkite
į lėkštę, uždenkite plėvele ir 30 min padėkite į šaldytuvą. Keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite cukrų, nuolat maišydama kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies maždaug 2 min. Sudėkite obuolio skilteles. Dažnai maišydama kepkite kol obuoliai šiek tiek suminkštės, maždaug 4 – 5 min.
Apibarstykite cinamonu ir pakepkite kol susidaręs skystis virs karamele. Iš kiekvieno tešlos rutuliuko iškočiokite plonus, 12 cm skersmens blynelius. Į jų vidų dėkite du šaukštus įdaro ir užlenkite kraštelius. Paruoštus kepti krepšelius patepkite lydytų sviestu, sudėkite į popieriumi išklotą
skardą ir kepkite 180 – 200 laipsnių orkaitėje apie 30min. Tiekti galite su vaniliniu padažu arba vaniliniais ledais. Skanu ir vieni. Skanaus !
|
|
|
|
|