Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčio 20-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 21-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 3-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 4-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Paparčio 5-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 575 g miltų 25 g mielių malta citrinos žievelė 350 g cukraus 1/2 stiklinės šilto pieno 200 g sviesto 750 g rūgščių obuolių 2 maži buteliukai romo esencijos 3/4 šaukštelio
cinamono 250 g razinų 375 g aguonų 2 kiaušiniai 250 g cukraus pudros 100 g sukapotų lazdyno riešutų
Gaminimas: Produktai paskirstomi taip:
Tešlai: 375 g miltų, 25 g mielių, malta citrinos žievelė, 15 g cukraus, 1/2 stiklinės šilto pieno, 100 g
sviesto.
Įdarui: 750 g rūgščių obuolių, 2 šaukštai cukraus, 1/2 šaukštelio cinamono, 250 g razinų, 375 g aguonų, 2 kiaušiniai, 200 g išlydyto sviesto, 100 g sukapotų lazdyno riešutų
Pabarstai: 200 g miltų, 100 g cukraus, 150 g šalto supjaustyto gabaliukais sviesto,
žiupsnelis cinamono.
Glajus: 250 g cukraus pudros, 2 maži buteliukai romo esencijos, 2-3 šaukštai vandens
Mieles išmaišyti su miltais, pienu ir 15 min. palikti kambario temperatūroje, kad pakiltų, supilti į miltus raugą, suberti cukrų ir druską, sudėti riebalus. Užminkyti
tešlą. Kai ji jau nelips prie rankų, vėl palikti, kad pakiltų. Nulupti obuolius, sutarkuoti, išmaišyti su razinomis, pabarstyti cukrumi arba cinamonu. Į nuplikytas ir kruopščiai nusunktas aguonas įmušti kiaušinius, supilti išlydytus riebalus, suberti sukapotus riešutus ir viską gerai išmaišyti. Ant
riebalais pateptos kepimo skardos sudėti pakilusią tešlą, obuolius, o ant jų - aguonų masę. Pabarstų komponentus išmaišyti, o po to sutrupinti ant tešlos. Viską palikti 20 min., kad pakiltų. Paskui įkišti į orkaitę (200°C) ir kepti 35 min. Išmaišyti glajaus komponentus ir apipilti juo karštą pyragą.
|
|
|
|
|