Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, i kurios sudeti Lietuva iejo 1915-1918 m. laikotarpiu,
Valstybe, is kurios kilo arachisai,
Valstybe, is kurios kilo godzilos personazas,
Valstybe, is kurios kilo spanieliai,
Valstybe, isgaunanti daugiausia rusvuju angliu pasaulyje,
Parko g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Pienių g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Plento g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Ramioji g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Ramunių g., Ramučių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: obuoliai
Gaminimas: Obuoliai nuplaunami, iš jų išspaudžiamos sultys, kurios supilamos į puodą ir virinama iki 80 laipsnių - neužvirint! Virinama tol, kol nebesusidarys putos (jas reiktų vis
nuimt). Jei virimo temperatūra ima kilt virš 80 laipsnių, puodą reikia nukelt nuo ugnies, kažkiek praušint ir vėl užkelt. Po to, jei norima skaidrių, perkošiamos, jei ne - neperkoštos supilamos į iškaitintus stiklainius ir užsukamos iškaitintais dangteliais. Statoma ant dangtelio iki kol atauš.
|
|
|
|
|