Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
330 g miltų
150 g cukraus
150 g sviesto
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
1,5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 kiaušinis
0,5 stiklinės kefyro
 
Įdarui:
4 obuoliai
2 kiaušiniai
360 g varškės
100 g cukraus
1 šaukštas citrinos sulčių


Gaminimas:
Sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą. Tarp pirštų trupinti tešlą iki smulkių trupinukų. Padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišyti su išplaktu kiaušiniu ir kefyru, supilti į riebalais išteptą kepimo indą. Įdarui skirtus obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Sudėti plonu sluoksniu ant tešlos (galima apibarstyti cinamonu). Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti pertrintą iki vientisos konsistencijos varškę ir citrinos sultis. Gautą masę užpilti ant obuolių. Ant viršaus užbarstyti likusią trupininės tešlos dalį. Kepti apie 1 val. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai