Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 kiaušinių,
1 svogūno galvutės,
petražolių,
100 g morkų,
150 g paprikų,
100 ml pieno,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
sviesto kepimui.


Gaminimas:
Svogūno galvutę smulkiai supjaustyti, petražoles smulkiai sukapoti, morkas sutarkuoti burokine tarka, papriką supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išplakti su pienu, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti daržoves ir užpilti kiaušinių mase. Leisti sustingti ir kepti ant silpnos ugnies. Papuoškite petražolių šakelėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Kiaušiniai, 6 vienetai
Pienas, 6 šaukštai
Morkos, 1 vienetas
Žirniai, konservuoti, 1 stiklinė
Bulvės, 1 vienetas
Sviestas, 50 gramų
Druska, pagal skonį

Gaminimas:
Kiaušiniai išplakami su pienu ir pasūdomi. Visos daržovės išverdamos atskirai. Bulvės ir morka supjaustomi ir sumaišomos su žirneliais. Sviestas ištirpinamas keptuvėje, suberiamos daržovės, porą minučių pakaitinama, užpilama plaktais su pienu kiaušiniais ir dar kaitinama orkaitėje. Tiekiama su tirpintu sviestu ir grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai