Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g dešros arba kumpio
0,5 mažos galvos svogūno
2 kiaušiniai
50 g fermentinio sūrio
1-2 šaukštai aliejaus
Maltos paprikos, druskos, pipirų - pagal skonį
 


Gaminimas:
Įkaitiname aliejų ir suberiame susmulkintus svogūnus, kepiname apie 2 minutes. Po to sudedame susmulkintą kumpį ir pakepiname dar 2-3 minutes.
Išplakame kiaušinius su prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Kiaušinių plakinį supilame į keptuvę ant kumpio. Apkepame iš abiejų pusių.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Kiaušiniai, 3 vienetai
Pienas, 100 gramų
Grietinė, 2 šaukštai
Kiaulės kumpis, virtas ar rūkytas, 50 gramų
Juodieji pipirai
Svogūnai, laiškai, truputį

Gaminimas:
Į indą įmušami kiaušiniai, įdedamas supjaustytas kumpis, grietinė, pienas, juodieji pipirai, šiek tiek svogūnų laiškų ir viskas išplakama. Masė įpilama į keptuvę ir kelias minutes kepama, kol sukietės. Omletas puošiamas svogūnų laiškais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai