Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagal senoves graiku horoskopa, asmuo, gimes 02 13 d. - 03 18 d,
Pagal tam tikra forma sudarytas dokumentas, nuosekliai fiksuojantis suvaziavimo, susirinkimo, posedzio eiga,
Pagal tam tikras taisykles sudaryta bibliotekoje esanciu leidiniu ir dokumentu rodykle,
Pagal turta susidariusi luomine grupe,
Pagalba kaimynui,
Žemaitės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Žemdirbių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Žemynos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Žemoji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Žemuogių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai, 100 g obuolių, 10 g sviesto, 20 g cukraus.
Gaminimas: Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekutėmis, troškinti keptuvėje su ištirpintu sviestu. Kai iškeps, įpilti 2
suplaktus kiaušinius ir iškepti kaip kiaušinienę. Patiekiant sulenkti perpus, apibarstyti cukraus pudra. Kiaušinių patiekalas paruoštas!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Obuolių sluoksniui: 0,5 kg obuolių, 2 šaukšteliai cukraus, truputis tarkuotos citrinos žievelės. Omleto masei:
4 kiaušiniai, 75 g cukraus, 40 g
migdolų.
Gaminimas: Obulius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, supjaustome skiltelėmis, įberiame cukraus bei tarkuotos citrinos žievelės. Troškiname mažame kiekyje vandens. Obuolius sudedame į riebalais pateptą apkepo formą. Paruošiame omleto masę: kiaušinių trynius
ištriname su cukrumi, sudedame tarkuotus migdolus ir gerai išplaktus baltymus. Šią masę užpilame ant obuolių. Kepame apie 20-40 min., 150-170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis
produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|