Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kiaušiniai,
100 g obuolių,
10 g sviesto,
20 g cukraus.

Gaminimas:
Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekutėmis, troškinti keptuvėje su ištirpintu sviestu. Kai iškeps, įpilti 2 suplaktus kiaušinius ir iškepti kaip kiaušinienę. Patiekiant sulenkti perpus, apibarstyti cukraus pudra.
Kiaušinių patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Obuolių sluoksniui:
0,5 kg obuolių,
2 šaukšteliai cukraus,
truputis tarkuotos citrinos žievelės.
Omleto masei:

4 kiaušiniai,
75 g cukraus,
40 g migdolų.


Gaminimas:
Obulius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, supjaustome skiltelėmis, įberiame cukraus bei tarkuotos citrinos žievelės. Troškiname mažame kiekyje vandens.
Obuolius sudedame į riebalais pateptą apkepo formą.
Paruošiame omleto masę: kiaušinių trynius ištriname su cukrumi, sudedame tarkuotus migdolus ir gerai išplaktus baltymus. Šią masę užpilame ant obuolių.
Kepame apie 20-40 min., 150-170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai