Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kompiuterius gaminanti kompanija,
Kompleksine mokslo saka, tirianti rytu saliu gamta, ekonomika, istorija, rytu tautu buiti, kalbas, literatura, mena, religija, filosofija,
Kompozicinis zeldynu elementas, kurio paskirtis - gelemis papildyti ir pagyvinti medziu bei krumu derinius, gazonus,
Kompozitorius parases simfonines poemas "Miske" ir "Jura",
Kompozitorius, kurio 9-osios simfonijos adaptuota istrauka tapo Europos Sajungos himnu,
P. Cvirkos g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Pagirio g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Pamiškio g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Parko g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Partizanų g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Omletui: 5 kiaušiniai 100 ml pieno 50 g fermentinio sūrio 3 v. š. miltų druska malti juodieji pipirai aliejus Įdarui: 6 pievagrybiai 1
poras druska malti juodieji pipirai Gaminimas: Išplakite viename dubenyje kiaušinius, pieną, miltus bei prieskonius. Į tą patį dubenį sudėkite tarkuotą fermentinį sūrį ir išmaišykite. Įdarui susipjaustykite pievagrybius bei porą ir sumaišykite juos su
prieskoniais. Į įkaitusią keptuvę su aliejumi pilkite kiaušinių mišinį ir gražiai apkepkite iš abiejų pusių. Abiems pusėms apkepus padalinkite omleto blyną pusiau, ant kiekvienos pusės dėkite pasigamintą įdarą ir tuomet dar kartą perlenkite bei dar šiek tiek
pakepkite. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|