Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Girinaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Girininkijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Girinio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Girių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Girulių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 400-500 g kiaulienos faršo 2 virtos morkos 2 riekelės piene išmirkytos batono 1 svogūnas 25 g sviesto 1 kiaušinis druska malti juodieji pipirai malti baltieji
pipirai 2 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 0,5 stiklinės miltų malti juodieji pipirai aliejus
Gaminimas: Nuneriame vištos odą, palikdami blauzdeles ir sparnelius. Odelę įtriname pipirų mišiniu bei druska ir palaikome 2 val. Vištieną atskiriame nuo kaulų. Vištos
krūtinėlę supjaustome juostelėmis, o likusią vištieną sumalame ir sumaišome su kiaulienos faršu, svieste pakeptais svogūnais, kiaušiniu, išmirkytomis batono riekelėmis, druska bei pipirais. Iš omletui skirtų produktų užmaišome tešlą ir iškepame du omletus. Virtas morkas supjaustome
juostelėmis. Ant omletų dedame vištos krūtinėlės juosteles, faršą, morkų juosteles ir susukame į volelius. Juos įkišame į vištos odą, o tarpus užpildome likusiu faršu. Vištą užsiuvame. Kepame 200-220°C temperatūros orkaitėje apie 1,5 val. Iškepusią vištą 10-15 min. vėsiname, suvyniojame
į foliją ir paslegiame. Įdarytą vištą patiekiame supjaustytą ant salotų lapais išklotos lėkštės.
|
|
|
|
|