Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 litrų vandens
50 g sviesto
300 g liesos kiaulienos
pusės litro virtų ar marinuotų voveraičių
500 g jau nulupto, be minkštimo moliūgo
2 didokų svogūnų
2 bulvių
2 morkų
1 pomidoro
1 saldžiosios oranžinės paprikos
ketvirtadalio ,,antaninio'' ar kitokio obuolio
žalių petražolių
pusės šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
maltų juodųjų pipirų
maltų lauro lapų
2 šaukštelių druskos
baziliko
ciberžolės
džiovintų laiškinių česnakų
šaukštelio kmynų
šaukštelio džiovintų šaltalankio uogų


Gaminimas:
Mėsą susmulkinti, sumaišyti su vienu šaukšteliu druskos, trupučiuku pipirų, maltų lapelių bei žiupsneliu saldžiosios paprikos miltelių ir pakepinti keptuvėje su truputėliu sviesto. Supilti į verdantį vandenį troškintą mėsą bei voveraites. Tuomet reikia susmulkinti kubeliais moliūgą, supjaustyti svogūnus, papriką, sutarkuoti 1 morką ir šių daržovių mišinį apkepti irgi svieste bei supiltį į puodą. Sudėti bulves.
Sriubą reikia virti apie 45 min, todėl, kai lieka apie 15 min. iki virimo pabaigos, suberiama likusi druska, sudedamas smulkintas obuolys, pomidoras, jei turima - džiovintos šaltalankio uogos, kmynai, po trupučiuką baziliko, ciberžolės, įberiamas šaukštelis džiovintų laiškinių svogūnų, įdedama žalių smulkintų petražolių.
Puošti petražolėmis bei kita morka, išvirta sriuboje.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai