Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Meškučių 13-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Meškučių 15-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Meškučių 2-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Meškučių 7-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Meškučių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Plikytai tešlai: 1 stiklinė vandens 125 g margarino 1 stiklinė miltų 1 žiupsnelis druskos 5 – 6 kiaušiniai Kremui: 3 saldūs varškės sūreliai 100 g sviesto 0,5 indelio
kondensuoto pieno
Gaminimas: Išeina maždaug 55 vidutinio dydžio eklerai. P.S. turiu tris eklerų recepto variantus, plikytos tešlos receptas beveik tas pats, tik skiriasi įdarai, bet apie tai toliau. Kitas kremo variantas: 1 stiklinė grietinėlės 5 kiaušinių
tryniai 0,5 šaukštelio vanilino 1 šaukštelis cukraus 200 g persikų 200 g vynuogių 100 g kriaušių 1 šaukštelis želatinos 0,5 stiklinės vaisių sulčių Šis kremas gaminamas taip: Grietinėlės, trynių, cukraus ir vanilino mišinį kaitinti vandens vonelėje, kol masė
sutirštėja. Susmulkintus vaisius pamirkyti vaisių sulčių drebučiuose ir apdėti kremą. Plikytos tešlos gaminimas: Puode užvirinamas vanduo su druska, sudedamas margarinas, verdama nuolat maišant kol jis ištirpsta. Tada suberiami miltai ir plakama plakikliu kol tešla atlimpa nuo puodo
sienelių. Puodas nuimamas nuo ugnies, įstatomas į šaltą vandenį ir nuolat plakant paeiliui mušami kiaušiniai. PATARIMAS: jei įmušus kiaušinį plaksite 1 – 2 min. nenustojant plakti, tešla bus puresnė. Iš tešlos ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos su šaukštu arba
konditeriniu švirkštu ar maišeliu formuojami eklerai. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 – 30 min. kol dailiai parunda. DĖMESIO: pirmąsias 20 min., neatidarykite orkaitės, antraip eklerai sukris. Paruoškite kremą: Sūrelius, kondensuotą pieną ir sviestą išsukite iki
vientisos masės. Pyragėlių viršų nupjaukite arba įpjaukite šoną ir į vidų įkrėskite kremo, uždėkite viršūnėlę. Apibarstykite milteliniu cukrumi ir gardžiuokitės ! Tiks ir išrankiausiam svečiui pavaišinti ir šeimynai pasmaguriauti.
|
|
|
|
|