Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
5 cukinijos
400 g ryžių
500 g maltos kiaulienos
3 svogūnai
5 morkos
10 pomidorų
10 v. š. majonezo
10 v. š. pomidorų padažo
10 v. š. sviesto
300 g fermentinio sūrio
aliejus
žalumynai
druska
malti juodieji pipirai
Gaminimas:
Pirmiausia išvirti ryžius. Verdant ryžius į vandenį įpilkite šiek tiek aliejaus, kad jie nesuliptų į krūvą.
Perpjauti cukinijas išilgai per pusę ir išskobti jų vidų (palikite tik šiek tiek minkštimo).
Išskobtą cukinijos minkštimą (be sėklų) supjaustyti kubeliais ir pakepinti keptuvėje su aliejumi kartu įdėjus tarkuotas morkas ir smulkintus svogūnus.
Atskirai pakepinti kiaulienos faršą.
Karštu vandeniu nuplikinti pomidorus, nuimti odeles ir supjaustyti kubeliais.
Sudėti ryžius, pomidorus, kepintas daržoves ir faršą į vieną indą ir sumaišyti su druska, pipirais, majonezu ir pomidorų padažu.
Gautu įdaru įdaryti cukinijų puseles, ant viršaus uždėti po pusę valgomojo šaukšto sviesto,  užbarstyti smulkintais žalumynais ir tarkuotu sūriu.
Viską dėti į orkaitę ir kepti apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai