Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
300 g didelių pievagrybių
1 morka
250 g fermentinio sūrio
3 česnako skiltelės
3 v. š. majonezo
druska
malti juodieji pipirai

Gaminimas:
Nuplaukite pievagrybius ir išimkite jų kotelius, nes šiam patiekalui bus reikalinga tik cielos pievagrybių kepurėlės.
Į vieną indą sudėkite labai smulkiai sutarkuotą morką, sutarkuotą sūrį, išspaustas česnako skilteles, majonezą, druską ir pipirus ir viską gerai išmaišykite.
Gautą masę dėkite ant pievagrybių kepurėlių.
Užteptus pievagrybius dėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą ir kepkite apie 10 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Ši užkandėlė skani tiek šilta tiek šalta.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai